Fox busca un zombi per tot el món. El canal ha iniciat un concurs en línia a Facebook per elegir un fan de The Walking Dead amb l'objectiu que participi com a extra l'estiu i que, vestit de mort vivent, participi en el rodatge del tercer lliurament de la ficció.

Aquesta iniciativa coincideix amb l'estrena el passat dilluns al mateix canal, que coprodueix aquesta sèrie amb AMC, dels nous episodis de la segona temporada de 'The Walking Dead', tan sols unes hores després de la seva emissió als Estats Units en l'esmentada cadena de cable.

La dinàmica del concurs es realitzarà així a través de 'Difon la mort', el generador d'avatars creat especialment per a Facebook, i s'estendrà a diversos països, entre ells Regne Unit, Japó, Taiwan, Austràlia, Turquia, Grècia, Països Baixos, tot Amèrica Llatina i Espanya.

Cada país triarà un guanyador que podrà viatjar a Los Angeles al març com a finalista. Allà assistiran a una audició en directe amb el director executiu i especialista en efectes especials i maquillatge Greg Nicotero, que serà l'encarregat de triar qui dels finalistes seleccionats serà qui participi en el rodatge de la sèrie.

El concurs tindrà dues fases i un sol guanyador. La primera fase consistirà en un càsting en línia, on fans dels països participants crearan els seus avatars zombis amb una versió de l'aplicació 'Difon la mort'. Cada oficina de Fox a cada país triarà als seus respectius finalistes i aquests es decidiran sobre la base de la seva originalitat, creativitat i ús de l'aplicació.

Un cop culminat aquest procés, s'iniciarà la segona fase, que inclou el viatge a Los Angeles de tots els finalistes per participar en l'audició amb Greg Nicotero. La cita serà el pròxim 14 de març. Aquest dia es coneixerà el fan que estarà en la tercera temporada de 'The Walking Dead'.