'El club del chiste vip', el xou setmanal d'Antena 3 produït per Globomedia, comptarà aquest dimarts des de les 22.00 hores amb la presència del polític Josep Antoni Duran i Lleida, l'actor Antonio Molero i el còmic Senyor Barragán per explicar el seu acudit preferit en l´espai que comanda Anabel Alonso, acompanyada per Leo Harlem, Martina Klein, David Amor, Diego Arjona i Meritxell Huertas.

La model, Martina Klein, micròfon en mà, buscarà els polítics més divertits i atrevits per a que expliquin el seu acudit preferit. Cal recordar que en el primer lliurament, estrenat el passat dimarts, l'espai va comptar amb la participació d'Artur Mas, Paco León i Arévalo.

En el programa d'aquest dimarts col·laboraran actors com Tina Sainz, Goizalde Núñez, Toni Acosta, Giselle Calderón, Miguel Ortiz, Javi Coll i el músic Juan Pablo di Pace. També, els espectadors sabran com avança la relació entre David i Martina i coneixeran els pintorescs familiars dels protagonistes, com la Montse, la germana bessona de la Meritxell, o la mare del David.