Amazon celebra aquest dimarts una jornada de compres global exclusiva per als seus clients'prime'. Aquesta tercera edició de 'Prime Day' oferirà, entre d'altres, ofertes en productes tecnològics com càmeres, ordinadors, telèfons i drones, amb descomptes de fins al 50% en alguns dispositius.

La major part de les ofertes estaran disponibles durant tota la jornada d'avui, però hi haurà també descomptes' flash' que amb prou feines estaran actives durant un màxim de sis hores.

Polsera d'activitat física Fitbit Charge 2: Amb la moda del running i el furror per l'exercici i la bona forma física arriba una de les grans vencedores de l'anterior edició d'Amazon Prime Day. La Fitbit Charge 2 estarà a la venda per tan sols 99,95 euros, un bon descompte si es té en compte que el seu preu habitual és de 122,99 euros.

Smartphone Moto G 5a Generació Plus. Sembla que és un dels productes més esperats pels consumidors en aquesta nova edició del Prime Day. Amb tres gigues de RAM, lector d'empremtes digitals, càrrega ultra ràpida i una càmera de 12 Megapíxeles, aquest Moto G 5ª Generació Plus pot ser teu per 219 euros, més barat que la resta de l'any que sol rondar els 340 euros.

Ordinador Portàtil Lenovo Ideapad 310: Aquest portatil de 15,6 polzada, Full HD compta amb un processador de quatre nuclis AMD A12-9700P (2.5 GHz, fins a 3.4 GHz, 2 MB memòria cau), una memòria RAM de 8 GB, de tipus DDR4 i un disc dur intern de 1 TB. Pots adquirir-lo per 429,99 euros.

Dron cuadricóptero amb control remot i càmera HD: Amb fins a 28 minuts de temps de vol i fins a 5 km de rang de control, aquest model esquiva bstáculos automàticament i té una velocitat màxima de 72 km / h. Pot ser teu per 868,99 euros, és a dir, per compar avui t'estalvies més de 600 euros.

Ordinador 2en1 Huawei Matebook I 12 ": Perfecte per combinar en un mateix equip les funcionalitats d'un PC i una Tablet. Compta amb una pantalla de 12" IPS amb una resolució de 2160 x 1440 píxels i un disc dur SSD de 256 GB i 4 GB de memòria RAM. 799 euros

Rellotge amb pulsòmetre Garmin Forerunner 235: Forerunner 235 utilitza un sensor òptic que mesura contínuament la freqüència cardíaca des del canell, de manera que ofereix la possibilitat de córrer sense una cinta per al pit. L'indicador de diferents colors determina la teva zona de freqüència cardíaca i els teus pulsacions per minut en temps real. 199 €

Raspall de dents elèctric Oral-B Genius 9000N: Un perfectpo sistema de raspallat intuïtiu que t'ajuda a raspallar segons les recomanacions de la teva dentista. Amb la tecnologia única de detecció de posició mai deixaràs una zona sense raspallar. El capçal arrodonit s'encarrega de la resta. Elimina fins a un 100% més de placa que un raspall de dents manual per aconseguir unes genives més sanes i, a més, blanqueja el teu somriure des del primer dia de raspallat eliminant les taques superficials. Vols lucur un somriure perfecte aquest estiu? Adquireix-ho per 115,99 euros i estalvia't prop de 160 euros.

Amb la càmera Sony Alpha 6000: aquesta càmera mai et perdràs el moment perfecte. El sistema d'enfocament avançat del sistema de càmera combina les fortaleses d'enfocament automàtic amb detecció de fase i contrast. El resultat: una manera ràfega impressionant 11 fps i un seguiment de moviment d'alta precisió per a fotos i vídeos. Fes-te amb ella per tot just 409 euros.

Kit GoPro Hero5 Session: És la combinació perfecta entre rendiment i simplicitat, amb el seu vídeo 4K, estabilització de vídeo i senzill disseny d'un sol botó. Amb aquest dispositiu podràs tenir impressionants vídeos 4K i fotos de 10 MP en mode individual, ràfega i seqüència 299 €

Hidronetejadora alta pressió aigua freda Kärcher K7: Hidronetejadora alta pressió aigua freda Kärcher K7:Una manera còmoda i senzilla d'acabar amb la suciecdad més difícil. Amb aquesta netejadora tindràs una pressió adequada per a cada superfície. Pots tenir-la a casa per 369,90 euros.

Retallador de barba Philips OneBlade QP2520 / 30: Segur que t'encanta portar barba, però cada svez se't fa més pesat acicalarla perquè llueixi perfecta. Si aquest és el teu cas, aquest producte és per a tu: retalla, perfila i afaita qualsevol longitud de pèl i, a més, pots usar-lo còmodament sota la dutxa A què esperes? Pot ser teva per 29 euros, el preu habitual és de 40.

Raspall de dents elèctric Oral-B Genius 9000N: Un perfectpo sistema de raspallat intuïtiu que t'ajuda a raspallar segons les recomanacions de la teva dentista. Amb la tecnologia única de detecció de posició mai deixaràs una zona sense raspallar. El capçal arrodonit s'encarrega de la resta. Elimina fins a un 100% més de placa que un raspall de dents manual per aconseguir unes genives més sanes i, a més, blanqueja el teu somriure des del primer dia de raspallat eliminant les taques superficials. Vols lluir un somriure perfecte aquest veurano? Adquireix-ho per 115,99 euros i estalvia't prop de 160 euros.