El Prime Day 2017 d'Amazon donarà a les 18.00 hores el seu tret de sortida per oferir grans descomptes en tecnologia, llar, moda o videojocs, entre d'altres, als seus més fidels compradors. Així, fins demà a les 23:59 els clients de l'ecommerce podran gaudir de multitud d'ofertes i descomptes exclusius amb els quals estalviar fins a més del 50% en les compres. Un total de 30 hores d'ofertes en les que els usuaris d'Amazon Prime trobaran un gran nombre de descomptes en les categories més populars del web del gegant electrònic.

I és que, des del passat 5 de juliol i fins avui dia 10, Amazon ha estat llançant descomptes especials per celebrar l'arribada del Prime Day. Ara, amb les ofertes sobre la taula, ja pots conèixer quins són alguns dels productes estrella i llançar-te a la seva compra, això sí, caduquen pel que hauràs de ser ràpid.

OFERTES DEL PRIME DAY DEL DILLUNS 10 DE JULIOL

Hem seleccionat aquests productes, però recorda que aquests preus no estaran disponibles fins a les 18.00 del 10 de juliol.

Càmera esportiva SJCam SJ6 Legend 4K de 16 MP: Una opció perfecta per als viatges en aquesta època estival. Amb una velocitat i enregistrament a 4K, podràs retratar o gravar en vídeo gairebé qualsevol coses. Ara podràs aconseguir-just abans de les teves vacances per un preu de 135 euros.

Portàtil Acer Aspire ÉS 15 - (Intel Celeron / 8GB RAM / 256GB SSD): L'Acer Aspire ÉS 15 és un portàtil bastant complet que podràs trobar per una mica més de cent euros menys del seu preu original, tan sols 319,99 euros.

Depiladora de llum polsada Remington IPL6780 i-Light: Aquesta depiladora té sensor de bronzejat per adaptar-se a tot tipus de piely utilitza tecnologia propulsi. En altres botigues pot arribar a rondar fins als 400 eruos, però l'oferta del Prime Day el baixa fins als 185 euros.

Targeta de memòria SanDisk Extreme PRO SDHC de 32 GB: Les targetes de memòria ja són un producte habitual en els dies de descompte del gegant d'ecommerce. Emporta't aquesta targeta de 32 gigues de la marca SanDisk que sol rondar els 26 euros per tan sols 19,90 euros.

OFERTES DEL PRIME DAY DEL DIMARTS 11 DE JULIOL

Smartphone Moto G 5a Generació Plus. Sembla que és un dels productes més esperats pels consumidors en aquesta nova edició del Prime Day. Amb tres gigues de RAM, lector d'empremtes digitals, càrrega ultra ràpida i una càmera de 12 Megapíxeles, aquest Moto G 5ª Generació Plus pot ser teu per 219 euros, més barat que la resta de l'any que sol rondar els 340 euros.

Polsera d'activitat física Fitbit Charge 2: Amb la moda del running i el furror per l'exercici i la bona forma física arriba una de les grans vencedores de l'anterior edició d'Amazon Prime Day. La Fitbit Charge 2 estarà a la venda per només 99,95 euros, un bon descompte si es té en compte que el seu preu habitual és de 122,99 euros.

Barbacoa ahumadora Ultranatura Denver: La millor aliada d'un bon estiu i un perfecte jardí. Durant el Prime Day també trobaràs articles de la llar com una Ultranatura Denver a un preu molt inferior. Podrà ser teva per 99,99 euros. De normal ronda els 130 euros.

Ordinador Portàtil Lenovo Ideapad 310: Aquest portatil de 15,6 polzada, Full HD compta amb un processador de quatre nuclis AMD A12-9700P (2.5 GHz, fins a 3.4 GHz, 2 MB memòria cau), una memòria RAM de 8 GB, de tipus DDR4 i un disc dur intern d'1 TB. Pots adquirir-lo per 429,99 euros.

Raspall de dents elèctric Oral-B Genius 9000N: Un perfectpo sistema de raspallat intuïtiu que t'ajuda a raspallar segons les recomanacions de la teva dentista. Amb la tecnologia única de detecció de posició mai deixaràs una zona sense raspallar. El capçal arrodonit s'encarrega de la resta. Elimina fins a un 100% més de placa que un raspall de dents manual per aconseguir unes genives més sanes i, a més, blanqueja el teu somriure des del primer dia de raspallat eliminant les taques superficials. Vols lucur un somriure perfecte aquest estiu? Adquireix-ho per 115,99 euros i estalvia't prop de 160 euros.

Amb la càmera Sony Alpha 6000aquesta càmera mai et perdràs el moment perfecte. El sistema d'enfocament avançat del sistema de càmera combina les fortaleses d'enfocament automàtic amb detecció de fase i contrast. El resultat: una manera ràfega impressionant 11 fps i un seguiment de moviment d'alta precisió per a fotos i vídeos. Fes-te amb ella per tot només 409 euros.

Hidronetejadora alta pressió aigua freda Kärcher K7

: Una manera còmoda i senzilla d'acabar amb la suciecdad més difícil. Amb aquesta netejadora tindràs una pressió adequada per a cada superfície. Pots tenir-la a casa per 369,90 euros.

Retallador de barba Philips OneBlade QP2520 / 30: Segur que t'encanta portar barba, però cada svez se't fa més pesat acicalarla perquè llueixi perfecta. Si aquest és el teu cas, aquest producte és per a tu: retalla, perfila i afaita qualsevol longitud de pèl i, a més, pots usar-lo còmodament sota la dutxa A què esperes? Pot ser teva per 29 euros, el preu hab