A Martí Camps Frigola, és fàcil trobar-lo fent salts i acrobàcies aèries amb una habilitat inusitada. I així com ell practica aquesta modalitat "atlètica" extrema, anomenada tricking, cada cop és més freqüent veure'l immortalitzar en imatges els seus companys d'afició amb una càmera GoPro.

Una fotografia d'aquest jove fortianenc de 15 anys es va convertir la setmana passada en Photo of the day al portal GoPro.com, superant els 250.000 likes en molt poca estona. Aquests milers de likes provenen d'un compte oficial d'Instagram de GoPro.

Martí Camps Frigola és l'autor d'aquesta imatge d'èxit, amb la qual il·lustrem aquesta notícia. "Estàvem fent tricking a la platja de la Rubina, la platja salvatge, i de cop uns parapents van començar a volar damunt nostre. En Jack Kane Malone va saltar damunt d'en Louee Red Faulkner. Quan vaig veure que hi havia gent volant al mateix temps que en Jack estava saltant, vaig veure que havia de fer una foto i la vaig fer en el moment exacte." D'aquesta manera descriu el jove l'instant en què va prémer el disparador de la càmera.

Un cop la instantània es va convertir en Photo of the day els sus vídeos i fotografies d'Instagram van pujar la visibilitat a un ritme meteòric i, si bé al principi no sabia d'on provenia aquesta revolució de visualitzacions, poc després va saber què havia passat, que GoPro havia destacat la seva foto.

Martí Camps Frigola es mostra molt il·lusionat pel reconeixement que ha rebut la seva imatge a escala internacional, tenint en compte que GoPro té al versió espanyola amb 68.000 usuaris, però la fotografia destacada ha guanyat en la versió mundial, que té 12,5 milions d'usuaris. La fotografia es pot veure en aquest enllaç. El compte d'Instagram de l'autor és @marti.camps._tricks.