WhatsApp ha anunciat un important canvi en els seus 'estats', permetent als usuaris compartir moments del seu dia a dia amb amics i familiars, "de manera més senzilla, a través de fotos, vídeos i GIFs", que s'esborraran de forma automàtica 24 hores després. D'aquesta manera podrem actualitzar el nostre perfil mitjançant fotos, gifs i vídeos que desapareixeran sols.

"Va ser tan sols fa vuit anys quan vam començar a escriure les primeres línies de codi que es convertirien en el que avui és WhatsApp. La idea original d'aquest projecte era desenvolupar una aplicació per saber què estaven fent els teus contactes. Això va ser mesos abans d'afegir la missatgeria ", expliquen en aquesta nota oficial.

Coincidint amb el vuitè aniversari de WhatsApp, que se celebra aquest 24 de febrer, els portaveus de l'empresa es mostren "molt contents" d'anunciar que aquesta funció "s'ha reinventat".

"Avui llancem una actualització dels estats amb els quals podràs compartir imatges i vídeos amb els teus amics i contactes de WhatsApp d'una forma fàcil i segura", expliquen des de la companyia, que garanteix que els estats "també estaran protegits amb el xifrat d'extrem a extrem ".