Els responsables de WhatsApp estan treballant en una nova funcionalitat que des de fa temps demanen molts usuaris. Concretament, es tracta de la possibilitat d'esborrar de forma remota els missatges no només del telèfon mòbil de l'usuari emissor, sinó també del receptor.

La companyia està provant actualment aquesta nova funcionalitat en la versió beta 2.17.1.869 per iOS, segons ha informat un dels desenvolupadors d'aquesta versió beta, l'usuari @WABetaInfo. Així, els usuaris tindrien l'opció d'esborrar els missatges una vegada ja enviats, tant amb xats individuals com grupals.

Ara mateix no és clar encara si WhatsApp permetrà esborrar qualsevol missatge o només els que encara no hagin estat llegits pels receptors. En qualsevol cas, la qual cosa és clar és que el receptor sabrà que un missatge ha estat eliminat, ja que a l'espai ocupat pel text esborrat apareixerà un avís en el qual s'indicarà "El missatge ha estat eliminat".

De moment es desconeix la data de llançament d'aquesta nova funcionalitat, encara que el fet que ja s'estigui provant en versió beta fa pensar que el seu llançament pot ser imminent.