Ifema (Fira de Madrid) i Game ja han posat a la venda les entrades per a Madrid Gaming Experience, el gran esdeveniment d'oci que tindrà lloc a Madrid del 28 d'octubre a l'1 de novembre i que està aixecant una enorme expectació entre tots els «gamers» del país.

Madrid Gaming Experience té tots els ingredients per convertir-se en el punt de trobada preferit dels «gamers» de tot arreu. Els seus 30.000 metres quadrats de superfície allotjaran més de 900 espais de joc que permetran als assistents gaudir sense llargues esperes dels últims llançaments en videojocs i de la tecnologia més moderna, enfocada a l'oci: nous títols per a totes les consoles i PC, apassionants competicions e-Sports i totes les novetats en dispositius de realitat virtual.

Però l'experiència de proposa Madrid Gaming Experience és molt més àmplia i diversa, i en aquest festival de l'oci la diversió no tindrà límits.

La fira aposta per un un programa molt variat en què el visitant trobarà també espais dedicats als fans del Manga, el còmic, el cinema i el Cosplay, zona retro, presència de youtubers, activitats lúdiques com l'e-Combat o esdeveniments especials per a la nit de Halloween, així com una àmplia gamma de tallers d'aprenentatge, xerrades i conferències.

El preu de les entrades és de 12 euros en venda anticipada i de 15 euros a la guixeta durant el període de celebració de la fira, existint també la possibilitat de comprar un abonament especial de 35 euros (amb límit d'existències) que cobrirà els cinc dies del festival.

A més, si s'adquireixen les entrades a Game, en qualsevol de les seves nombroses botigues repartides per tot l'Estat, s'obtenen 3 euros de regal per a una propera compra Game.