Es diu Nick Johnson, és de Brooklyn (Nova York, EUA) i passarà a la història per ser la primera persona que aconsegueix completar 'Pokémon Go', el videojoc que està fent furor a tot el món. Johnson ha concedit una entrevista al web Business Insider per explicar la seva gesta.

Aquest jove va aconseguir capturar els 142 pokémon del joc (tots els disponibles actualment) després de llargues caminades i renunciant a hores de son, completant així la seva 'Pokedex'. Johnson relata que caminava 12 quilòmetres al dia sense parar buscant les mítiques criatures ideades per Nintendo.

A més, va arribar a contractar un cotxe Uber al que va obligar a realitzar cercles per capturar l'últim Pokémon que li faltava.

Per convertir-se en un mestre de 'Pokémon Go', Nick Johnson aconsella caminar en línia recta per no confondre al sistema i que el GPS comptabilitzi correctament els nostres passos, i gastar-se els diners en les anomenades incubadores, que ens permetran obrir molts poke-ous al mateix temps mentre caminem.

Així mateix, recomana usar un altre mòbil a manera de radar, de manera que ens alerti de la presència de criatures i centrar-se primer en pokémon comuns com Pidgey o Weedle per pujar de nivell, ja que només requereixen 12 o 25 caramels per evolucionar.