Comunicacions

Roses tindrà connexions mòbils més ràpides i millor cobertura amb el nou 4G

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Roses serveis 4G a través de la banda de 800 MHz.

22.07.2016 | 07:19
Roses millora la xarxa comunicativa

Les operadores de telefonia mòbil, Telefònica, Vodafone i Orange, comencen a oferir a la localitat de Roses serveis sobre la xarxa 4G a través de la banda 800MHz, segons informa l'Ajuntament. Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Per garantir aquesta compatibilitat, aquesta entitat ofereix als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclouen, per una banda, una actuació prèvia gràcies a la qual els ciutadans que resideixen en zones de major afectació rebran una comunicació en el seu domicili que els informarà com sol·licitar, de forma gratuïta, l´adaptació de l´antena al seu edifici per evitar possibles incidències.

Per un altre costat, Llega800 s´encarrega d´atendre als usuaris afectats gestionant i resolvent possibles afectacions, també sense cap tipus de cost. Per gestionar aquests serveis s´ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon d´atenció gratuït (900 833 999) i la pàgina web del servei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema