WhatsApp, el servei de missatgeria mòbil més usat a tod el món, inclou una nova utilitat que permet canviar la font del text de les converses. Es tracta de la tipografia 'FixedSys'.

Aquest estil de lletra, el primer diferent del clàssic de l'aplicació, va ser el tipus predeterminat dels sistemes operatius Windows 1.0 y 2.0 i del que es va fer servir en el 'Bloc de Notes' de Microsoft posteriorment, a més del que es veu en els processos 'boot' dels ordinadors.

Per poder escriure amb aquest estil, l'usuario ha d'afegir tres accents greus o oberts ( ` ) abans y després del text que se vulgui editar. Això sí, si el destinatari del missatge no té instalada l'actualizació, no podrà veure les paraules editades.

Amb aquesta nova utilitat, el WhatsApp amplia les possibilitats d'edició del text ja disponibles des del març i que permeten introduir negretes, cursives i ratllats. Aquestes són les regles per utilizar els formats:

-Negretes: Perquè una paraula o frase aparegui en negreta hem d'escruire-la entre asteriscs (*).

-Cursives: En aquest cas, el text que es vulgui resaltar haurà d'anar entre guions baixos (_).

-Ratllats: El signe que hem d'usar abans y després del text ratllat serà la virgulilla (~).

A més, l'aplicació permet l'ús simultani d'aquestes opcions. Per fer-ho hem d'utilitzar els tres símbols junts, amb la combinació que desitgem, sempre abans y després del text.