Els usuaris habituals de 'torrents' ho tindran una mica més difícil des d'avui perquè kickass Torrents, una de les fonts de descàrrega per excel·lència, ha tancat a causa del arrest del fundador i amo de la pàgina, Artem Vaulin, acusat d'infracció de copyright i blanqueig de diners.

"Artem Vaulin, 30 anys, de Járvov (Ucraïna), va ser detingut avui a Polònia per una denúncia presentada a la Cort del Districte de Chicago amb un càrrec de conspiració per cometre una infracció de copyright criminal, càrrec de blanqueig de diners i altres dos càrrecs de violació de copyright. Estats Units tractarà d'extradir Vaulin als Estats Units ", recull la informació difosa pel Departament de Justícia dels Estats Units.

El Departament de Justícia nord-americana s'ha fet amb els set dominis del web aquesta matinada i ha confiscat el compte bancari associat amb el portal de descàrregues. Vaulin és el responsable del lloc més visitat "per compartir contingut de forma il·legal, distribuint més de 1.000 milions de còpies de materials amb drets d'autor", afegeix l'organisme.