Vols fer una capbussada i no tens un d'aquests pocs telèfons resistents a l'aigua? No et vas a banyar per por de que vingui algú i et robi el mòbil, els diners i les claus? Tenim algunes solucions fiables perquè et facis una capbussada sense patir i sobretot, no et robin les teves preuades pertinences. Pren nota!

El pot de crema solar

Es tracta de camuflar totes les teves pertinences en un pot de crema solar, un objecte molt menys atractiu per als lladres que el teu nou iPhone o el teu estimat Samsung.

Aquest invent podria considerar-se tan ximple com senzill, però segur que a gairebé ningú se li ha ocorregut. Agafem un pot de crema solar, el buidem i fem un seguit de talls per deixar una part oberta que amb el tap no serà visible. Això sí, haurem de netejar el pot de crema per dins. Un cop fet, una cosa en què no tardem més de cinc minuts, tenim un amagatall meravellós.

El Secur Beach

Es tracta d'una caixa forta per portar a la platja o la piscina, però és lleugera (pesa 750 grams) i sobretot resistent. La componen materials com fibra de vidre, polipropilè, poliamida ... capaç d'aguantar els cops i les inclemències del temps. Va acompanyada per una barra que permet l'excavació a la sorra, igual que els para-sols i gràcies al seu mecanisme, si algú vol sostreure els objectes hauria d'aixecar un pes de 90 quilos.

Bloke Beach

Aquest sistema s'agafa al para-sol de manera que el lladre no pot ser silenciós a l'hora d'extreure les pertinences i tota l'atenció de l'entorn recauria sobre ell.

Altres opcions més convencionals

Regla número 1: si no és imprescindible no portis el mòbil.

Encara que vivim hiperconnectats en tot moment, el més segur perquè no et robin el mòbil és que el deixis a casa. Si el fet de no poder estar online et genera ansietat, recupera el teu vell telèfon intel·ligent per les teves escapades platja. No és el mateix un mòbil de 2010 que un d'última generació que t'hagi costat una fortuna.

Regla número 2: sigues discret

Si estàs constantment consultant el mòbil i després el poses dins de la motxilla per anar-te a donar una capbussada, el més probable és que qui t'hagi estat observant amb males intencions aprofiti l'ocasió per sisarlo. Sigues discret i intenta no utilitzar el mòbil si no és per necessitat.

Regla número 3: No et separis del mòbil

Si has decidit que sense mòbil no pots viure, i no vols deixar-lo ocult entre les teves pertinences, llavors, fes-te amb una funda que protegeixi el teu mòbil de l'aigua. Porten un cordó penjant del coll tranquil·lament. Això sí, millor no vulguis saber res en l'aigua amb ell, si penses anar-te'n a nedar. Deixa-ho amagat en una tovallola prop de la riba; al final serà més difícil que et robin tenint-lo a prop que a tres quilòmetres.