Electronic Arts ha revelat els primers detalls del seu simulador esportiu 'FIFA 17'. El joc, que arribarà el proper 29 de setembre, farà ús del motor Frostbite en les versions de Xbox One, PlayStation 4 i PC. Amb l'ús d'aquest motor gràfic la desenvolupadora pretén crear un món ple d'acció, en el qual els personatges cobraran vida a través de les emocions, oferint, segons la pròpia companyia, noves experiències futbolístiques als jugadors.

"Frostbite desbloqueja tot un nou món de possibilitats per a la franquícia EA Sports FIFA i per als seus fans. Mai hem estat tan emocionats com ara pel futur del futbol i per les experiències que oferirà FIFA 17", comentava David Rutter, VP i Executive Producer.

Per a l'ocasió,'FIFA 17' comptarà amb quatre nous ambaixadors, James Rodríguez del Reial Madrid, Anthony Martial del Manchester United, Eden Hazard del Chelsea FC, i Marc Reus del Borussia Dortmund, quatre futbolistes de primera categoria, ofensius, decisius i capaços de canviar el curs de qualsevol partit.

Coincidint amb l'anunci dels primers detalls, s'han revelat els incentius de reserva, que desglossem a continuació: reservant l'Edició Standard, s'obtindran 5 Tokens per FUT Draft, 1 jugador cedit en FUT per 8 partits, i equipacions especials per FUT.

D'altra banda, amb l'Edició Deluxe s'obtindrà 20 Sobres d'Or Jumbo Premium, jugadors cedits de l'Equip de la Setmana i altres continguts per FUT. Finalment, l'Edició Super Deluxe obsequiarà als jugadors amb 40 Sobres d'Or Jumbo Premium, jugadors cedits de l'Equip de la Setmana, així com altres continguts de FUT.

Desenvolupat per EA Vancouver'FIFA 17' arribarà per a Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 i PC a través d'Origin el 29 de setembre. Apuntar que els membres d'EA Access a Xbox One i d'Origin Access en PC podran provar el videojoc abans del seu llançament.

De la mateixa manera s'esperen nous detalls en la seva presentació oficial, que tindrà lloc en l'esdeveniment EA Play el 12 de juny a les 22:00 hores peninsular.