El Dia del Pare s'apropa i encara no saps què regalar? Si la teva parella o pare és fan de la tecnologia, et proposem una sèrie d'articles amb els quals encertaràs de ple.

Sony Smartwatch 3

Un rellotge intel·ligent amb disseny esportiu, equipat amb Android Wear, receptor de GPS i pantalla d'1,6 polzades de diagonal i resolució de 320x320 píxels. Destaca també la tecnologia transflectiva, que permet visualitzar perfectament la pantalla a plena llum.

Preu: des de 149 euros

Apple TV

El nou dispositiu de televisió de la companyia de Cupertino millora notablement les prestacions de l'anterior model. La principal novetat és la presència de Siri per realitzar cerques de veu per mitjà del comandament, que s'ha renovat amb un touchpad en la part superior.

Preu: des de 179 euros

Una màquina arcade

Per a aquells pares que enyoren les glorioses dècades dels 80 i 90 i les seves màquines recreatives, aquest regal els pot fer tocar el cel. En pàgines com Tiendaarcade o Rex-arcade ofereixen diversos tipus de diferents preus, amb dissenys a la carta i equipades amb multitud de jocs.

Preu: des de 500 euros

Robot BB-8

Un drone terrestre amb la forma del robot BB-8 per a fans de 'La Guerra de les Galàxies'. Es maneja amb el smartphone o la tablet des d'una aplicació disponible en castellà i és compatible amb iOS i Android. Grava vídeo i els projecta de forma hologràfica.

Preu: 149 euros

Tepoinn VR ulleres 3D

La realitat virtual s'imposarà en els dispositius mòbils en els propers anys. Aquestes ulleres, compatibles per iOS, Android i Windows, converteixen el teu telèfon intel·ligent en una màquina 3D per a jocs i pel·lícules.

Preu: des de 35 euros

Suport magnètic per al cotxe

Un imant per subjectar de forma segura el mòbil al cotxe. Construït en goma, es fixa en la reixeta de la ventilació d'aire del cotxe i no es mou.

Preu: des de 8 euros

Màquina per fer cervesa

Fes la teva pròpia cervesa artesana amb aquesta màquina petita i de fàcil maneig. Compta amb una mànega refrigeradora per a 20 litres, un molí de malt metàl·lic, un fermentador de 30 litres, aixeta i cullerot per a malt.

Preu: des d'1.800 euros

Aquaris I5 Ubuntu Edition

Smartphone de gamma baixa-mitjana equipat amb el sistema operatiu lliure Ubuntu. Compta amb una pantalla de 5 polzades, resolució HD 720 x 1280 i càmera posterior de 13 megapíxels i davantera de 5 Mpx.

Preu: des de 169 euros

Cotxe teledirigit RC Hummer H2

Aquest vehicle teledirigit farà les delícies de pares que mai han perdut el seu esperit infantil. Aquest Hummer H2 a escala 1:24 compta amb llums i funcions completes de moviment.

Preu: des de 49 euros

Cascos per Gaming Plantronics rig500i

Per a pares aficionats als videojocs. Aquests cascos vénen amb 4 auriculars, una diadema personalizable i micròfon desmuntable. Es pot escollir entre els auriculars per competir, amb un major aïllament i cancel·lació de soroll, o els auriculars per entrenar, més lleugers i amb sistema de ventilació.

Preu: des de 95 euros