'Far Cry Primal ', el proper capítol de la sèrie Far Cray, estarà ambientat a l'Edat de Pedra i inclourà escenes de sexe entre els habitants de la salvatge terra d'Ors. El joc arribarà a les botigues per a PlayStation 4 i Xbox One i també comptarà amb una versió per a Windows PC.

Tal com mostra aquest 'tuit', l'aventura permetrà tenir sexe eventualment amb una dona que acompanyarà al jugador durante l'aventura.

Desenvolupat per Ubisoft Montreal en col·laboració amb els estudis d'Ubisoft Toronto, Ubisoft Xangai i Ubisoft Kíev, 'Far Cry Primal' és una nova experiència per a un jugador que farà viatjar els jugadores 10.000 anys enrere, en una època en què enormes bèsties com el mamut o el tigre de dents de sabre dominaven la Terra.

Després d'arrasar els tròpics i l'Himàlaia, la sèrie s'endinsa ara en una nova lluita, la de la supervivència de la humanitat, amb un estil de joc en un sandbox de món obert i unint en un mateix entorn a grans bèsties, escenaris i enfrontaments salvatges incontrolables.

Els jugadors seran Takk, un expert caçador i alhora últim membre supervivent del seu grup de caça. Després d'arribar a Ors, els jugadors només tindran un objectiu: sobreviure en un món en el qual els humans són la presa. Podran interactuar amb un grup de personatges que les ajuda a reduir els perills del món salvatge. I els jugadors viatjaran com ho van fer els primers éssers humans, per intentar dominar la naturalesa i evitar l'extincion.

A l'llarg del camí s'haurà de caçar per menjar, dominar el foc, espantar els depredadors més perillosos, crear armes i eines a partir dels ossos dels animals que aconsegueixin i enfrontar-se a altres tribus per conquerir Ors.