Facebook permetrà que Google rastregi i indexi contingut de la seva aplicació mòbil. Els de Mountain View podran incloure continguts de l'aplicació de Facebook entre els resultats de les seves recerques. Una funció que estarà només disponible en dispositius mòbils.

Els anuncis apareixeran com a "enllaços profunds". Això vol dir que portarà als continguts originals dins de l'aplicació de Facebook. La informació disponible només serà la de perfils públics de la xarxa social i el contingut de les pàgines de lliure accés però no el que aparegui en perfils privats, de manera que gran part de la informació seguirà sense estar disponible per a Google.

Els beneficis que obté Facebook d'aquest acord podrien basar-se en que l'usuari quedés dins de l'aplicació una vegada que arribés a ella gràcies a un dels enllaços trobats a Google, segons explica The Wall Street Journal.

"Quan la gent busca el contenidopúblico de Facebook a la web mòbil, els que fan servir Facebook per Android ara poden fer clic i anar directament a l'aplicació", explica una portaveu de Facebook en un correu electrònic, segons explica el medi citat.