Capcom encara està donant els últims retocs a l'esperat 'Street Fighter V' i pel que sembla alguns moviments de les lluitadores han resultat massa sexys per a la companyia, de manera que ha decidit censurar, segons s'ha pogut comprovar en l'última beta del videojoc .

El títol sortirà a la venda el proper mes de febrer i Capcom vol evitar la qualificació +18 i mantenir la T (per a adolescents) que és la que li ha assignat la Junta de Classificació de Programari d'Entreteniment dels EUA. És per això que ha decidit retocar una sèrie d'escenes.

Les afectades per la censura són les letals lluitadores Mika i Cammy. En el cas de la primera, Capcom ha suprimit el cop amb la mà que es dóna en el darrere, pràcticament a l'aire pel disseny del seu vestit. Així mateix, ja no la veurem fent el 'finisher' al costat de Nadeshiko en què s'obria completament de cames.

La veterana Cammy també ha patit els 'tisorades' de Capcom. En el vídeo que us mostrem a continuació es veu com la companyia nipona ha canviat l'angle de la càmera quan la lluitadora aterra a terra.