S'han acabat els "favs"; almenys, tal com els coneixíem fins ara. Twitter ha fet oficial el canvi en la forma de marcar favorit en un tuit o indicar que un vídeo de Vine agrada. A partir d'ara es farà punxant sobre un cor, igual que passa a Periscope, també propietat de Twitter, i en altres xarxes socials.

Twitter comptava fins ara amb un estel per marcar favorit en una publicació, mentre que Vine, altre dels productes de la companyia, permetia el mateix amb una careta somrient.

D'aquesta manera, el nou moviment de la companyia de la xarxa de 'microblogging' és una forma d'unificar els diferents productes, encara que el primer pas sigui aquesta icona. Aquesta informació ja s'havia filtrat gràcies a les proves prèvies que solen fer les companyies d'internet, però a partir d'avui estarà disponible per a tots els usuaris.

No obstant això, Twitter no és l'única que s'apunta a la icona del cor. Fa unes setmanes, Facebook començava a Irlanda i Espanya la prova de les seves noves reaccions per expressar si una publicació agrada o no, i entre elles es troba, precisament, un cor -M'encanta. Aquest és el símbol que es fa servir des del principi, també, en Instagran, propietat de Facebook.