Un video mostra, per primera vegada, la vitalitat i el talent de quatre generacions de creadors de videojocs amb imatges que fan un recorregut a l'evolució del videojoc espanyol des del 1981 fins al 2016. La proposta audiovisual l'han impulsat #Devsfromspain, una iniciativa de l'emprenedor i creador de videojocs Daniel Parente, i AEVI, l'Associació Espanyola de Videojocs.

Aquests creadors volen retre un homenatge a la indústria del videojoc local, que al llarg dels seus trenta anys d'història ha generat una gran quantitat de videojocs, fruit de la qualitat i la creativitat de quatre generacions de creatius nacionals. Es tracta d'un projecte pioner, ja que fins ara no existia cap referència global única que pugués representar visualment aquesta vitalitat i talent.

Aquest projecte també ha comptat amb el suport de tota la comunitat local i el resultat és un video de l'evolució del videojoc espanyol, que resumeix a través de petits clips la història de la indústria en les últimes tres dècades d'activitat.