El famós doble 'check blau' i l'hora de l'última connexió, poden tenir els dies comptats amb una nova app que promet donar més privacitat a tots els usuaris de WhatsApp.

StealthApp, que res té a veure amb el servei de missatgeria propietat de Facebook, és una nova aplicació que, un cop instal·lada al telèfon, permet no revelar si un missatge ha estat llegit.

La nova aplicació ha estat creada per un estudiant d'informàtica italià i està disponible per a mòbils amb sistema Android. StealthApp es pot descarregar ja des de la Play Store i compta amb una versió de pagament, per un preu de 1,2 euros, i una altra gratuïta, amb publicitat.

Un cop descarregada l'app, de moment només en anglès, se'ns instal·larà una icona al mòbil. En l'aplicació, haurem de punxar sobre el botó de 'Menú' i seleccionar l'opció de 'Settings'. Després d'això, se'ns obrirà un desplegable i caldrà seleccionar l'opció 'Show StealthApp Notifications'.

Un cop fet això, cada vegada que ens arribi un nou missatge podrem llegir-lo tant a través del WhatsApp, de la forma tradicional, o amb la nova aplicació, el que no deixarà cap rastre.