Whatsapp va actualitzar dilluns la seva última versió, que porta destacades novetats. Nous emojis, silenciar xats individuals i personalitzar les notificacions d'un contacte en concret són les més destacades. L'actualització ja està disponible a Google Play.

Ja es pot 'fer la peineta' a través de Whatsapp, cosa que segurament molts han desitjat des que van començar a utilitzar l'aplicació. Però això no és tot, entre les emoticones nouvingudes també destaca la salutació vulcano de Star Trek i la possibilitat de personalitzar el color dels mateixos.

Aquesta nova versió també inclou la capacitat de silenciar un contacte concret, de la mateixa manera que es pot fer amb els grups, així com personalitzar únicament la notificació d'aquesta persona. Per dur a terme l'acció, l'usuari només ha de donar-li a 'veure contacte' (en el perfil del contacte escollit) i observarà que s'han allotjat les noves opcions.

A més, ara també es pot marcar un xat com 'llegit' o com 'no llegit', pressionant sobre el xat desitjat des de la pantalla principal per escollir l'opció, i reduir el consum de dades durant les trucades de WhatsApp. Aquest pas es pot configurar dins de 'Ajustaments', seleccionant primer 'Xats' i després 'Trucades'.

Finalment, quan algú t'envia les dades d'un contacte que té Whatsapp, hi ha l'opció d'enviar-li un missatge o guardar les seves dades fàcilment.