Ubisoft està alimentant bé l'expectació de cara al llançament d'Assassin 's Creed Unity. Després d'estrenar un impressionant anunci per televisió elaborat mitjançant imatges per ordinador i després un 'teaser' en què avançava que Arno viatjarà del París del segle XVIII al de la Segona Guerra Mundial, ara la companyia francesa ha estrenat l'esperat tràiler de llançament.

El vídeo que serveix d'avantsala a l'arribada de Assassin 's Creed Unity el pròxim 13 de novembre per a PC, PlayStation 4 (PS4) i Xbox One ha estat realitzat amb el motor del joc. Gràcies a ell ens podem fer una idea de la gran evolució gràfica que experimentarà la popular franquícia en el seu salt a la nova generació.

El tràiler de llançament d'Assassin 's Creed Unity se centra en dos punts especialment: l'esclat de la Revolució francesa i el paper d'Arno Dorian, el protagonista, en el conflicte; i el mode de joc cooperatiu que per fi podran gaudir els aficionats de la saga. "Alguns volen regnar en la por i el caos. Però nosaltres, units, som més forts", diu l'assassí.

El vídeo comença amb el vol d'una àguila i el seu so, tan característic en la saga Assassin 's Creed des dels temps d'Alair. La cançó que acompanya de forma magistral a totes les seqüències del tràiler tampoc ha estat escollida a l'atzar. Es tracta de "Ready to Fight?" (Preparat per lluitar?) De Roby Fayer. A nosaltres ens ha posat els pèls de punta.