Internet s'està convertint en la plataforma escollida per moltes petites productores per tirar endavant els seus projectes. Un d'ells és la sèrie web 'Crossroads 7012' de la productora Anco Producciones, un thriller en blanc i negre que constarà de set capítols de cinc minuts i que promet "emocions fortes". La sèrie, que ha estat rodada a la ciutat de Girona i a les Gavarres, està protagonitzada pels actors gironins Carlos M. Martínez i Esther Dalmau i dirigida per Carlos Antoñanzas, que també hi actua, i Pier Concari. El seu protagonista, Carles M. Martínez, afirma que la sèrie demostra que "amb il·lusió i imaginació" es poden fer "productes de qualitat" en temps complicats com els actuals.

"El projecte em va semblar atractiu des d'un inici i m'hi llençar de cap". Així explica l'actor gironí, Carlos M. Martínez, com és va involucrar en la web sèrie 'Crosroads 7012' rodada a les comarques gironines i que s'estrenarà el pròxim mes de setembre.

Martínez explica que la sèrie és un thriller rodat en blanc i negre "amb molt poc diàleg i molta acció". De fet, afegeix que el 90% dels set capítols de la sèrie estan farcits d'escenes d'acció, amb persecucions, tirotejos i lluites. Amb tot, l'actor no desvetlla més detalls de la trama que es podrà descobrir a partir del mes vinent. El que sí apunta és que malgrat la manca de mitjans, "la qualitat visual i argumental" està molt aconseguida i que el fet d'estar rodada en blanc i negre "li dóna un matís molt especial".

Martínez reconeix que tirar endavant projectes com el de 'Crossroads 7012' és "cada dia més difícil" per a les productores petites. En aquest sentit, afegeix que la sèrie web no ha comptat amb cap suport econòmic i que el seu finançament s'ha completat amb el micromecenatge i les aportacions dels productors. Així, com explica l'actor, la plataforma escollida ha estat Internet que és l'"únic canal" que actualment permet donar sortida a aquests tipus de productes.

Per tot això, Martínez reconeix que tots els actors i l'equip de direcció hi han treballat de franc "amb l'esperança" que si "agrada" i té repercussió la productora pugui col·locar un altre dels seus productes en algun canal de televisió. En aquest sentit, afegeix que tot i que s'ha sumat al projecte perquè li va agradar, "al cap i a la fi el que tots volem és guanyar-nos la vida fent la feina que ens agrada".

El que sí agraeix Martínez són les facilitats que l'Ajuntament de Girona ha donat a l'equip per rodar les escenes en diferents espais de la ciutat com el castell de Montjuic i al Parc Tecnològic de la Uuniversitat de Girona (UdG) on s'han rodat algunes escenes. Part de la trama també té per escenari els camins rurals de Puig d'Arques, a les Gavarres.

'Crossroads 7012' es vol estrenar al setembre i l'emissió per web serà quinzenal. Posteriorment, es preveu reeditar el material per tal de confeccionar un migmetratge, amb la intenció de presentar-lo a festivals.