En aquestes dates en que els esports de neu passen a ser els més practicats, la tecnologia ens aporta un seguit d'aplicacions per als nostres telèfons mòbils o tabletes, molt interessants a l'hora facilitar-nos la pràctica de l'esquí.

Tots sabem, que quan estem esquiant, si no ens coneixem gaire bé l'estació, podem anar a parar al lloc no desitjat o perdre'ns. Per acabar amb aquest problema tenim la col·lecció d'aplicacions 'Ski Trail Maps', disponibles per Apple i Android, que contenen mapes de totes les estacions del món, repartides en diferents apps, cadascuna de les quals inclou una zona geogràfica diferent. -9.99$ (7.69€)-.

Tot i que si el que busques és un seguiment de les teves estadístiques esquiant, per exemple conèixer el recorregut realitzat, la teva velocitat màxima o el descens vertical, l'aplicació que necessites és 'Ski: Europe', que, a més, ens proporciona mapes de tot Europa, pel preu de -1,79€-.

Si el que ens interessa és sortir a l'estranger a esquiar a la zona dels Alps, podem comptar amb la aplicació 'Bergfex/Ski Pro' que ens aporta l'estat de totes les estacions d'esquí d'Àustria, Suïssa, Alemanya, nord d'Itàlia, França i Eslovènia, en un sol clic, amb webcams, mapes i l'estat de la neu en 18 idiomes diferents. -0.99$ (0.76€)-.

Però si tens ganes d'esquiar i no en tens l'oportunitat, hi han diferents jocs inspirats en l'esquí, com 'Ski Challenge 13' que ens transporta a la muntanya com a esquiador de competició en un ambient 3D. -Actualment rebaixat de -1.99 a 0.89€- O també si el que t'agrada és volar com els professionals del salt d'esquí, et pots deixar portar per l'app 'Ski Jump Giants 13', que ens la porta el mateix productor de Ski Challenge 13, Gametwist. El joc proporciona igualment una experiència 3D, que ens permet competir contra amics o altres jugadors arreu del món. -Actualment rebaixat de 1.99 a 0.89€-

Però, creus que necessites estar més en forma per gaudir de l'esport al 100 per cent? La solució la tens en la aplicació 'Skiing Fit' per Apple, que ens proporciona diferents exercicis per tonificar els músculs que més es treballen en l'esquí, amb diferents exemples en forma de fotografia o dibuix, que ens pot estalviar les agulletes després de la jornada a la muntanya, de manera totalment gratuïta.