Un any més arriba Sant Valentí i de nou ens toca exprimir-nos les neurones pensant en quin regal li farà més il·lusió. Els menys imaginatius i mancats d'originalitat cauran en algun dels tòpics: bombons i flors per a elles, un pot de colònia o una corbata per a ells. I per què no regalar una mica de tecnologia? Hi ha molt per triar i segur que l'encertaràs.

Per als més llaminers Belkin ha llançat uns accessoris d'allò més dolç. El cable d'àudio Flat mini -13 €-, ens permet connectar qualsevol iPhone o iPod al reproducor del cotxe o uns altaveus de casa amb una qualitat excel·lent. Per als usuaris de l'iPhone també estan disponibles les fundes Premium Foli en pell marró -60 €- o la cridanera Shield -20 €- en vermell passió.

Si el teu pressupost és més alt, el nou iPad amb pantalla retina i 128 Gb d'Apple -des de 799 €- pot ser un regal que mai oblidarà. Però si el que vols és un iPad més 'bonic', millor optes pel petit iPad mini -a partir de 329 €-, perfecte per portar a qualsevol bossa. I comprant al web d'Apple pots aconseguir gratis una amorosa dedicatòria gravada en làser.

Per a tots aquells que ja tenen la tauleta d'Apple a casa, Logitech té un teclat que se li acobla a la perfecció. El Ultrathin Keyboard -105 €- per iPad i 79 per iPad mini-converteix aquesta tauleta en un tot terreny. És l'accessori imprescindible. I li queda com un guant.

Un telèfon mòbil d'última generació pot ser un gran regal. I hi ha mòbils que diuen "t'estimo". És el cas del LG Optimus L5 Pink Edition -des de 0 a Orange-, que incorpora els últims avenços i un disseny heretat del famós LG Prada. Un mòbil perfecte per a elles. I per a ells? El Sony Xperia Go -des de 0 € segons operador- pot ser l'opció ideal. Aquest smartphone no només és versàtil, sinó que a més és resistent a l'aigua i als cops. El telèfon ideal per als homes rudes però que volen tenir-ho tot en un mòbil sense por a ruptures.

Encara que per romanticisme el del nou Ultrabook Acer S7 -des de 1.700 €-. Un ordinador portàtil portat al límit de la mida i de la lleugeresa, que és un magnífic regal per Sant Valentí. En el seu interior, el més avançat de la tecnologia d'avui en dia, juntament amb una pantalla tàctil, Windows 8 i una velocitat que enamora. Un dels millors i més bells ordinadors que hi ha al mercat, ideal per amants que necessiten lleugeresa i potència en un mateix ordinador.

I ja que aquest Ultrabook incorpora ports USB 3.0, per què no acompanyar-lo d'un disc dur a joc? El Western Digital My Passport -90 €-, d'1TB, en color vermell ofereix portabilitat, una inesgotable capacitat, connectivitat USB3.0 i una mida molt reduïda, per la qual cosa es converteix en el complement ideal de qualsevol portàtil.

El dia 14 d'aquest any, a més de Sant Valentí, serà un dia molt especial pel tecnològic ja que es posarà a la venda al nostre país la famosa Microsoft Surface RT -479 €-, la tauleta amb Windows 8, amb 32 GB de memòria, que planeja plantar cara a l'iPad. I si la regalem amb un teclat en vermell foc, l'èxit per Sant Valentí està assegurat.

Des d'EUA ens arriben les fundes Glam de la signatura Case-Mate -des de 37 €-. Aquestes fundes, fabricades amb materials d'altíssima qualitat, presumeixen de dissenys únics i originals que combinen amb qualsevol moment de l'any. I Sant Valentí no serà menys.

Atenció a la bossa amb compartiment per al mòbil anomenat Kayla -74 € -, tot una ostentació d'enginy i originalitat perfecte per regalar-li.