La companyia Packard Bell ha presentat el seu últim 'tablet', el PB Liberty Tab. Es tracta d'un dispositiu amb pantalla de 10,1 polzades i sistema Android 3.2. La companyia destaca la seva pantalla d'alta definició les possibilitats de reproducció de Flash d'Android Honeycomb com les seves principals característiques. El dispositiu té un preu estimat de 399 euros.

El sector 'tablet' no para de rebre nous dispositius, senyal de l'èxit del sector. Cada vegada més companyies presenten la seva pròpia aposta per superar l'iPad d'Apple, líder indiscutible d'un sector a l'alça. Models amb diferents dissenys, diferents components, sistemes operatius i amb diferents preus estan arribant al mercat en les últimes setmanes. L'últim exemple ha estat un model de la companyia Packard Bell.

Es tracta del PB Liberty Tab, un 'tablet' amb LCD de 10,1 polzades i processador de doble nucli Nvidia Tegra 2 d'1 GHz El Liberty Tab utilitza memòria DDR2 SDRAM d'1 GB. Packard Bell ha destacat que les característiques tècniques del dispositiu donaran llibertat als usuaris per gaudir de tot tipus de continguts multimèdia.

El PB Liberty Tab arriba al mercat amb Android 3.0 com a sistema operatiu, encara que la companyia ha confirmat que tindrà una actualització automàtica a l'última versió de SO mòbil de Google per 'tablets', Android 3. Packard Bell ha destacat que el dispositiu suporta Flash 10.3, i incorporar mitjans còdecs ampliats (WMV, WMA i Xvid) per a la majoria de formats multimèdia del mercat. Els usuaris podran aprofitar totes les possibilitats d'Android en el dispositiu, inclosos els serveis de Google, Google Maps o Google Talk.

El dispositiu només té possibilitat de connexió a Internet per Wi-Fi però sí que compta amb GPS, Bluetooth, port HDMI, USB i càmera i micròfon. A més té una bateria de 3260 mAh amb una autonomia de 10 hores.