Mark Zuckerberg ha assegurat que Google està intentant construir "la seva petita versió de Facebook", com ha definit a Google +. Durant la seva intervenció juntament amb la presidenta executiva de Facebook, Sheryl Sandberg, també ha parlat sobre altres temes com la possibilitat que Facebook creï els seus propis jocs.

Amb més de 800 milions d'usuaris, Facebook és actualment la xarxa social més important de la Xarxa. Durant una entrevista a la cadena PBS nord-americana, Mark Zuckerberg ha parlat sobre el creixement de Facebook i quins són els seus objectius a curt termini, a més de mostrar seva opinió sobre la seva competidora directa, Google +.

Zuckerberg ha assegurat que la lluita entre Facebook, Google, Apple i Amazon sembla una "guerra sense descans pel futur" però realment creu que no existeix competència entre elles ja que cadascuna té el seu lloc en el mercat. "A la gent li agrada parlar de la guerra però no crec que hi hagi competència. No crec que una empresa hagi de guanyar totes les altres", assegura.

Malgrat aquesta opinió, és clar que Google + està tractant de guanyar lloc en un sector on Facebook domina i representa una competència directa. En aquest sentit, Zuckerberg assegura que encara que Google "és en alguns aspectes més competitiu", de moment, el gegant de Mountain View "està tractant de construir la seva petita versió de Facebook".

La seva missió: els usuaris strong>D'altra banda, Zuckerberg ha assegurat que l'objectiu principal de Facebook és centrar-se en els usuaris ara que han superat la xifra de 800 milions. La seva missió principal és que aquests estiguin connectats amb persones que els interessa i que puguin estar oberts a noves possibilitats."La idea és que quan dónes a la gent la possibilitat d'estar connectat amb tota la gent que els importa poden expressar coses noves sobre si mateixos o sobre les persones que els interessen. Facebook fa que la gent pugui mantenir connectat de manera que abans no podia ", assegura Zuckerberg.A més, el fundador de Facebook creu que la possibilitat que milions de persones utilitzin la xarxa social cada dia és una bogeria. "Una de les coses de les que realment estem orgullosos és que ara 800 milions de persones a tot el món estan utilitzant Facebook cada mes i més de la meitat utilitzen Facebook cada dia, i crec que això és una bogeria".

Facebook no crearà jocs strong>Una de les eines que utilitzen més nombre d'usuaris en Facebook són els jocs socials. Per això durant els últims mesos s'especulava amb que Facebook prengués les regnes d'aquest tipus d'aplicacions i comencés a crear els seus propis jocs, sense dependre de les desenvolupadores. No obstant això, Zuckerberg ha negat rotundament aquesta possibilitat.Mark Zuckerberg ha assegurat que ara per ara la pròpia Facebook no crearà cap tipus de jocs social per als usuaris. "La indústria dels jocs és probablement la indústria més gran avui en dia que ha passat realment a ser social, però nosaltres no anem a crear jocs".