El nou 'smartphone' de Samsung i Google, el Galaxy Nexus, arribarà a les botigues d'Europa el pròxim 17 de novembre. El nou dispositiu de la companyia sud-coreana és el primer que inclourà la nova versió del sistema operatiu Android, Ice Cream Sandwich, versió optimitzada tant per a 'smartphones' com per a 'tablets'.

El passat 19 d'octubre Samsung i Google van presentar al món les seves noves apostes per al sector mòbil: el nou Samsung Galaxy Nexus i Android Ice Cream, respectivament. El motiu d'aquesta presentació conjunta era la integració d'Ice Cream Sandwich en el nou Samsung Galaxy Nexus.

Durant la presentació, la sud-coreana va anunciar que el llançament mundial del seu dispositiu s'iniciaria en el mes de novembre, però ja es coneix la data en la qual arribarà al continent europeu. La companyia ha confirmat a través del seu compte oficial de Twitter que el seu nou 'smartphone' arribarà el pròxim 17 de novembre.

El nou dispositiu de Samsung té una pantalla Super AMOLED de 4,65 polzades d'alta definició, hereva de la Contour Display del Nexus S. Té un disseny ergonòmic i incorpora una tapa Hyperskin que millora la resistència a cops. En conjunt, el terminal té un gruix de 8,94 mil·límetres i un marc de 4,29 mil·límetres. El nou 'smartphone' de Samsung té un processador de doble nucli d'1,2 GHz.

Pel que fa a la càmera, el Samsung Galaxy Nexus presumeix de dues càmeres. Una al darrere de 5 megapíxels que permet la realització de disparament ràpids amb "retard nul" i amb flaix LED incorporat. Aquesta càmera és capaç d'enregistrament de vídeo en alta definició a 1080p. La segona càmera, a la part davantera, té 1,3 megapíxels, pensada per a la realització de vídeotrucades.

A més, el Samsung Galaxy Nexus incorpora el sistema de connexió d'última generació LTE i noves possibilitats de connexió HSPA+ que garanteixen internet mòbil d'alta velocitat.