L´Ajuntament de Roses inicia aquesta setmana les obres del nou equipament a la zona esportiva de la població, consistent en un edifici de serveis higiènics annex a la Pista Polivalent, el qual donarà servei a les necessitats d´aquest espai per a l´organització d´esdeveniments i espectacles de gran capacitat. El projecte incidirà també en la renovació i millora dels accessos al Camp d´Esports Municipal.

El projecte consisteix en la construcció d´un edifici de planta baixa de 120 m2, que se situarà davant de la façana est de la Pista Polivalent. El seu interior es distribuirà en 4 mòduls sanitaris, que poden funcionar independentment en funció de les necessitats de cada moment. Cada mòdul contindrà 6 cabines, un bany adaptat i 2 lavabos. Un altre espai serà destinat a infermeria.

Pel que fa a l´exterior, l´enderroc de la construcció destinada al control d´accessos del Camp d´Esports i de l´escala existents actualment, possibilitaran millorar l´accessibilitat a aquest camp amb la incorporació d´una rampa. Es preveu també l´adequació dels espais exteriors de tot el conjunt format per la Pista Polivalent, el nou edifici de serveis, el Camp d'Esports i l'aparcament proper, amb diferents superfícies pavimentades amb formigó de color i parterres enjardinats que donaran una continuïtat més harmoniosa al conjunt i una imatge més atractiva.

El pressupost amb què compta l´execució d´aquestes obres és de 311.360€, i es preveu una durada aproximada al voltant dels 6 mesos.

Amb aquest projecte es dona continuïtat a l´ampliació i millora de serveis de la zona esportiva. La pista annexa al Pavelló Municipal es es va cobrir l'any 2010 per respondre la demanda creixent en l´ús d´instal·lacions esportives a la població. Per ampliar la seva funcionalitat, durant l'any 2013 s'hi van dur a terme una sèrie d'actuacions fins a convertir-la en pista polivalent, apta per a la realització d´esdeveniments múltiples, a més del purament esportius. Ara, la incorporació del nou edifici de serveis higiènics que permetrà albergar esdeveniments i espectacles de gran capacitat, reforça aquest caràcter multifuncional de la Pista Polivalent.