Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de la comissaria de Figueres, amb la col·laboració de la Policia Local de Llançà, han detingut un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Llançà, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força.

Pels volts de les 18.15 hores del dia 7, una trucada va alertar els mossos que s´estava produint un possible robatori en un bloc d´apartaments del carrer Anselm Clavé de Llançà.

Els mossos, juntament amb la policia local, en arribar al lloc van comprovar que algú havia trencat el vidre de la finestra d´un dels apartaments i havia accedit a l´interior. Seguidament van entrar a l´immoble i van interceptar un individu quan sortia del pis. L´home portava uns guants posats i acabava de llançar unes claus.

En fer-li l´escorcoll, els policies van trobar una llanterna, un collaret i un braçalet, que l´home acabava d´agafar de dins del domicili. Va quedar detingut per la seva presumpta implicació amb un delicte de robatori.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 9 de maig a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.