L'Ajuntament de La Jonquera ha comunicat als seus veïns i veïnes que el passat 18 d'abril la Policia Local de la Jonquera va detenir una persona de nacionalitat francesa acusada d'un presumpte delicte d'omissió greu en les mesures de seguretat en el transport d'armes reglamentàries.

La detenció va tenir lloc al barri del Carmen després que una patrulla del cos que realitzava unpatrullatge de seguretat a la zona observés un vehicle estacionat sobre la vorera. En el seu interior, els agents van observar una persona en estat de somnolència que en el maleter del seu vehicle hi portava una funda d'arma llarga i, en el seu interior, un rifle semiautomàtic i una caixa de munició. La persona detinguda va presentar un permís de caça i, posteriorment, va ser denunciada per faltes greus i per l'incompliment de la Llei 4/2015 de protecció de seguretat ciutadana (article 36, apartat 12). L'arma decomissada, a més, va ser requisada passant a disposició de la Guàrdia Civil.

L'Ajuntament de la Jonquera agraeix la tasca duta a terme pel cos de la Policia Local, que un cop més ha demostrat la seva eficàcia i diligència al servei de la seguretat ciutadana.