En data 28 de desembre de 2017 el Jutjat d'instrucció 5 de Figueres va acordat arxivar per manca de proves les diligències obertes contra el client Diego Borrego Torres per un presumpte delicte relacionat amb la tinença d'imatges de menors. En data 25 de gener de 2018, notificada ahir, el Jutjat d’Instrucció 2 de Girona va arxivar les diligències per un presumpte delicte de revelació de secrets.

L'advocat defensor, Ladislao Pérez, i tot l'equip de Casellas Advocats es mostren satisfets de l'arxiu i manifesten: "Ens trobem davant un cas en que des del primer moment la inexistència de prova era clara, estem satisfets amb el resultat i sobretot amb el bon funcionament de la Justícia, que tot i les dificultats que té, especialment pels deficients mitjans dels que disposa, ha tornat a demostrar el seu caràcter extraordinari".

Des d'avui mateix Diego Borrego demana la seva restitució al Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Figueres i l'aixecament de la suspensió de militància de la formació.

Borrego ha encarregat al seu gabinet legal, que estudiïn les accions civils que siguin pertinents per a la restitució del seu honor i bon nom així com les accions penals pertinents en relació a la possible vulneració dels seus drets fonamentals en la investigació policial.