La Guàrdia Civil ha detingut un lladre fugitiu quan intentava abandonar el país per l'AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà). Cap a les vuit del vespre d'aquest dimarts, els agents de la secció fiscal van aturar el vehicle quan circulava en direcció França. El detingut, que té 37 anys i és de nacionalitat romanesa, viatjava sol. Els agents van inspeccionar el vehicle i van identificar el conductor. Llavors, van comprovar que tenia una ordre de cerca, detenció i entrega emesa per la policia estatal. Els investigadors sospiten que és l'autor d'un furt de 1.000 euros al Bingo Canoe de Madrid. Després d'arrestar-lo, la Guàrdia Civil va entregar el detingut al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Els agents de la secció fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera estaven fent controls a l'AP-7 quan van aturar el vehicle aquest dimarts a l'entorn de les vuit del vespre. El cotxe, de matrícula espanyola, anava cap a França i el van aturar per tal d'inspeccionar-lo. Els agents van comprovar que el seu únic ocupant, un ciutadà romanès de 37 anys, tenia comptes pendents amb la policia espanyola.

El detingut tenia una requisitòria de cerca, detenció i entrega. La policia el considera l'autor d'un furt a un local de bingo de Madrid. La investigació l'acusa de sostreure 1.000 euros del Bingo Canoe, un cèntric local ubicat al Passeig de la Castellana de la capital espanyola.

Els agents, en veure que hi havia aquesta ordre, van detenir l'home i el van posar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.