Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres i la Jonquera han detingut un home de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Els fets s'emmarquen en un operatiu que es va iniciar a principis del mes d'octubre per tal de detectar diversos punts de venda de drogues a la població de la Jonquera.

Després d'estudiar diferents indicis els mossos van centrar les investigacions en un bloc de pisos situat a la mateixa carretera N-II, dins del mateix terme municipal, des d'on es distribuïa la droga.

Finalment, el passat 19 d'octubre es van portar a terme dues entrades en el mateix edifici i, en un dels pisos, es va localitzar 55 grams de cocaïna, 7 grams d'heroïna, uns 90 grams de cabdells de marihuana i 3.000 euros en efectiu.

Els agents van detenir un home, que era l'inquilí del pis, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

L'home, que té antecedents, va quedar citat per tal de presentar-se davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.