Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la mort d'un home que va ser trobat entre les xarxes d'una barca de pesca de Roses. Durant tota la jornada d'ahir els efectius van estar esperant el resultat de l'autòpsia dels metges forenses, la qual haurà de determinar les causes de la mort i quan es va produir. També es continua buscant entre les denúncies de desapareguts que es puguin haver presentat durant les darreres hores i que puguin coincidir temporalment amb el fet.

Els fets van succeir el passat dimecres a la nit, quan una barca d'arrossegament va pujar el cos d'un home de mitjana edat sense vida mentre estava pescant a unes 4,5 milles de les illes Medes. El cadàver presentava un fort cop al cap. Segons va explicar un dels pescadors involucrats, el primer que van fer en veure el cadàver va ser alertar els Mossos i es van dirigir cap al port.

Un cop van arribar a Roses, els agents de seguretat van realitzar una primera inspecció ocular i la policia científica va procedir a prendre les mostres que va creure necessàries. Es tractava d'un home d'uns 50 o 60 anys, el qual no presentava signes de descomposició. Aquest fet va fer pensar als agents que potser no feia ni un dia que era mort.

L'home portava a sobre una motxilla en la qual es va localitzar un trempant, una radial i una àncora petita. Per contra, no portava cap document identificatiu amb el qual es pogués determinar qui era i d'on procedia.