Una noia va quedar ferida dissabte després que li llancessin una pedra quan estava asseguda en un banc del carrer Miquel Rosset de Cadaqués. La víctima estava acompanyada d'unes amigues i pels voltants estava ple de gent, fet que va provocar que no es pogués identificar l'agressor. Tot plegat va passar cap a les sis del matí.

Van ser les mateixes amigues de la noia les que van avisar al 112 i al cap de pocs instants va arribar una ambulància que va acompanyar la víctima al CAP de Cadaqués. D'allà la van derivar a l'Hospital de Figueres, on es va confirmar que tenia una fractura en una costella. La Policia Local de Cadaqués s'ha fet càrrec de la investigació.

Aquest dijous ja es va produir un altre incident en el mateix carrer de Cadaqués que va acabar amb una dona detinguda per la Policia Local. Va ser una baralla entre cinc i sis persones a cops de bombona de butà i cinturó. Quan van arribar els agents, alguns dels que s'esbatussaven van sortir corrent i només va quedar un noi estès a terra, víctima de l'agressió i que no va denunciar.