El Jutjat d'instrucció número 4 de Figueres ha deixat en llibertat provisional l'home detingut per gravar a l'interior de les dutxes de les dones en el càmping Les Dunes de Sant Pere Pescador. El jutge també ha ordenat que comparegui quinzenalment a les dependències judicials. L'home, que ha passat a disposició judicial aquest dimecres, 26 de juliol, al matí, s'ha acollit al dret de no declarar.

Els fets van passar dilluns passat a la tarda, quan un treballador de les instal·lacions va alertar els mossos després que una dona que s'anava a dutxar veiés que l'intentaven gravar des de sota la porta. La causa està oberta per un delicte de descobriment i revelació de secret.

Els fets van passar dilluns a la tarda quan un treballador va alertar els Mossos d'Esquadra. Inicialment, l'home va ser retingut fins a l'arribada de la patrulla policial. En un primer moment, l'home va assegurar que no disposava de telèfon mòbil, tot i que més tard va acabar bloquejant l'aparell perquè no es pogués visualitzar-ne el contingut.

Els agents el van traslladar seguidament a la comissaria per prendre-li declaració i aquest dimecres ha passat a disposició judicial, acollint-se al dret a no declarar.

Se l'investiga per un delicte de descobriment i revelació de secret. El jutge ha ordenat la seva llibertat provisional però haurà de comparèixer cada quinze dies.