Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de juliol, tres homes i una dona per tràfic de cocaïna, haixix i marihuana a Llançà (Alt Empordà). Els detinguts tenen entre 22 i 30 anys, són de nacionalitat espanyola i amb domicili a la població. Els fets es van iniciar a principis de juliol quan els Mossos van iniciar una investigació per tal de detectar els possibles delictes relacionats amb el tràfic de drogues a Llançà. Després de diverses indagacions, els investigadors van acotar la zona on es podria estar venent droga i van fer diverses vigilàncies per tal de detectar la venda de la droga.

Els primers dies els mossos van decomissar diverses dosis de cocaïna, marihuana i haixix que havien estat venuts a particulars. La investigació va concloure el passat 13 de juliol quan els agents van dur a terme una entrada i perquisició en el domicili d´on procedia la droga. A l´interior es va intervenir 810 grams de marihuana, 78,66 grams d´haixix, 21,35 grams de cocaïna i 106 pastilles d´èxtasi, amb un valor total d´uns 6837,86 euros. A més també van localitzar dues bàscules de precisió, 680 euros en efectiu i 21 telèfons mòbils.

Per aquest motiu, els agents van detenir els tres ocupants del pis, dos homes i una dona, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública. Els detinguts, dels quals dos tenien antecedents, van passar el 14 de juliol a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.