La Policia Nacional ha detingut un home que es va veure sorprès pels agents quan traginava droga a la zona del Pertús. L'home, en veure la policia, va llançar una bossa de plàstic que duia entre unes males herbes. En observar aquesta acció, els agents van sospitar que podia portar substàncies prohibides. I en obrir la bossa van trobar que a dins n'hi havia de petites. Hi havia 80 grams de marihuana, 122 grams de cocaïna, 59 grams d'haixix i 330 euros.

Per tot això, l'home va quedar detingut, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Es tracta d'un ciutadà marroquí, de 35 anys, amb domicili a la Jonquera i que no compta amb antecedents policials.

La detenció es va fer dijous de la setmana passada, pels volts de les vuit de la tarda en el marc dels controls contra delinqüència itinerant. Els agents el van arrestar quan intentava creuar l'antic pas fronterer del Pertús mentre feien un control i en veure un individu que es trobava ajupit manipulant una bossa de plàstic transparent i que la llançava quan el volien identificar. La sorpresa va ser en descobrir que a l'interior hi duia diversos tipus de droga.

El detingut, després de passar a diposició policial, va quedar en llibertat sota fiança.