La Guàrdia Civil va enxampar aquest dissabte a la matinada un home que intentava creuar la frontera amb 100.000 euros amagats al motor del cotxe.

Els agents de la Jonquera van denunciar el ciutadà francès per una infracció a la Llei de control de canvis i van comissar els diners. I li van deixar 1.000 euros per tal que pogués continuar el viatge cap al seu país.

La troballa es va produir pels volts de la una de la matinada de dissabte quan una patrulla de la Guàrdia Civil de la Jonquera estava fent un servei fiscal.

La sorpresa la van tenir quan van escorcollar un vehicls amb matrícula francesa i on només anava un ocupant: van descobrir que a dins del compartiment del motor hi havia una bossa de roba.

La van obrir i van trobar bitllets d'euros de diferents quantitats. Un cop comptabilitzats van donar un total de 100.000 euros, repartits en bitllets de 500, 100, 50 i 20 euros.

Per tot això, els agents van procedir a aixecar acta per infracció a la llei de control de canvis i van deixar 1.000 euros a disposició de la persona denunciada perquè seguís viatge.

L'acta juntament i els diners comissats van quedar a disposició del Servei Executiu de la Comissió per a la Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.