La Guàrdia Civil ha denunciat una persona per tenir fins a nou gossos en males condicions en una explotació de bestiar a Riumors. Els animals estaven lligats amb cadenes de menys d'un metres de longitud, dormien al ras i no tenien menjar. A més, la patrulla del Seprona que es va personar a la finca va detectar que l'aigua tenia un color verd que indica que feia temps que no l'havien canviat. Al costat dels gossos, a més, hi havia restes òssies i pells d'ovelles. Els fets es remunten a aquest dimarts quan una patrulla va realitzar una inspecció a la zona després de rebre un avís.

Els agents van citar al propietari l'endemà mateix. Aleshores, va presentar nou cartilles sanitàries, cinc de les quals s'havien confeccionat just després de la inspecció. D'altra banda, van comprovar que l'endemà dels fets ja tenia els gossos en les condicions adequades.

Pel què fa a les restes d'altres animals, va al·legar que les utilitzava per donar menjar als gossos. La policia ho ha denunciat al Servei Territorial d'Agricultura i al Departament de Territori i Sostenibilitat.