Els Mossos d'Esquadra han detingut a Roses (Alt Empordà) un home que va simular un robatori al seu bar per intentar cobrar de l'assegurança. L'arrestat va explicar a la policia que el passat 27 d'abril li havien sostret una màquina de tallar carn valorada en 350 euros, diverses ampolles de licor i també que li havien rebentat una màquina escurabutxaques.

La investigació de la policia va concloure que havia estat el mateix propietari qui havia estat jugant durant cinc hores a la màquina, de la que s'havia emportat els 641 euros recaptats. Els agents van comprovar que no hi havia cap signe de forçament a la porta d'accés al local, i el van acabar detenint després d'escoltar la seva versió, i comprovar que no se sostenia.

L'arrestat és un home de 33 anys i de nacionalitat pakistanesa, que, segons la policia, seria el responsable d'haver jugat a la màquina i després d'haver-se emportat la recaptació. De fet els agents van comprovar que s'havien registrat milers de partides durant les cinc hores que havia estat connectada la nit anterior.

Per tot plegat els agents van detenir el propietari acusat d'un delicte de simulació i un altre de robatori amb força, ja que va ser ell qui va forçar la màquina. L'home, que no té antecedents, haurà de comparèixer davant el jutge de guàrdia de Figueres.

Text