Agents de la PolicIa Nacional han detingut a La Jonquera, en el marc dels habituals controls contra la delinqüència itinerant, a un ciutadà francès que transportava un carregament d'armes en un vehicle robat. Entre altres efectes se li han intervingut duesarmes llargues, una de de les quals provista de silenciador i mira telescòpica, una pistola i diversos cartutxos per alimentar-les.

Els fets van passar en el transcurs d'un control policial a l'AP-7 del peatge de La Jonquera, en sentit sud. Els agents van donar l'alto a un turisme amb matrícula francesa conduït per un ciutadà francès, el qual va ser objecte d'identificació i registre del vehicle.

El conductor no va justificar l'origen de les armes, la propietat, llicència, guia, o qualsevol altre document que acredités la seva legalitat, pel que fou detingut per un delicte de tenença il·lícita d'armes i robatori de vehicle, i posat a disposició de l'Autoritat Judicial corresponent.

L'operatiu fou realizat per agents de la VIII Unitat d'Intervenció Policial, a la Comissaria General de Seguretat Ciudadana i adscrits a La Jonquera.