L'escorcoll a casa dels suposats líders del clan dedicat al cultiu i al tràfic de marihuana ha acabat a les cinc de la tarda. Es tracta d'una casa situada darrera la benzinera de l'entrada d'Avinyonet de Puigventós i els investigadors han fet servir, fins i tot, una retroexcavadora per buscar droga o indicis incriminatoris a la part posterior de la casa, on hi ha un esplanada amb unes edificacions en construcció.

Els agents, s'han endut caixes amb proves, objectes de valor que podrien haver comprat amb diners procedents del tràfic d'estupefaents, com motos o televisions de plasma de gran format, i han trobat almenys una arma de foc i diners en efectiu. El gruix de la trentena d'arrestats aquest dimarts passaran a disposició del Jutjat d'instrucció 6 de Figueres, que és qui dirigeix el cas, a partir de demà al matí.

La investigació, que fins al moment s'ha saldat amb una trentena de detinguts, continua sota secret de sumari. Investiguen el clan Capirote per suposats delictes de defraudació de fluid elèctric, blanqueig de capitals, contra la salut pública, pertinença a grup o organització criminal, danys per incendi, simulació de delicte i estafa.