La Policia Municipal de Girona ha detingut una parella amb 100 grams de cocaïna repartits en dos paquets amagats dins d'una bossa amb bolquers i darrere la cadireta infantil del cotxe. La nit de dissabte a diumenge, els agents feien un control de seguretat viària a una rotonda propera al peatge de l'autopista AP-7. L'agent encarregat d'aturar els cotxes va veure com el conductor i la dona que anava a la part de darrere del vehicle amagaven alguna cosa. Per això, va aturar el vehicle en el qual també viatjava el fill de la parella. Durant l'escorcoll, van trobar els dos paquets de droga i, també, 3.045 euros en efectiu. Els sospitosos van acabar detinguts com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública.

Els detinguts són Bernabé G.J., de 35 anys, i Stefania Liliana D., de 20 anys, tots dos veïns de Figueres.

Els fets van passar a quarts de nou del vespre del dissabte dia 11 quan dues patrulles, amb quatre agents i un caporal de la Policia Municipal, estaven fent un control de seguretat viària en una rotonda propera a la sortida de l'autopista AP-7 a la ciutat.

L'agent que s'encarregava d'aturar els cotxes va veure com el conductor d'un turisme amagava un objecte a la part del darrere del cotxe, on viatjava també una noia i un nadó. Al mateix temps, la dona també ocultava alguna cosa a la cadireta on viatjava l'infant.

Tot seguit, els policies van aturar el vehicle i van fer baixar el conductor i l'ocupant per identificar-los. Llavors, van escorcollar l'interior del vehicle. Al terra dels seients posteriors hi havia una bossa de mà que contenia un paquet amb una substància blanca embolcallada amb plàstic i camuflada entre bolquers. A més, darrere de la cadireta de retenció infantil hi van localitzar un altre paquet amb la mateixa substància i de forma semblant.

Dins els moneders de mà, Bernabé G.J. duia un total de 2.865 euros repartits en diferents fraccions de bitllets i Stefania Liliana D. en duia 180.

La suma del total de diners ascendia a de 3.045 euros, mentre que la pols blanca, suposadament cocaïna, pesava aproximadament 100 grams. Els agents van comissar la substància en pols juntament amb els diners i tres telèfons mòbils que duien els dos detinguts.

Els agents van detenir els dos sospitosos com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública. La policia va fer gestions per lliurar el menor, fill de la parella, a familiars dels detinguts. Cap dels dos tenia antecedents.