Els equips d'emergències han informat a les 19.15 hores que, durant la nit, se suspenen els treballs de recerca per trobar el veí de Figueres que continua desaparegut. Tot el diumenge, Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i ADF han estat rastejant l'entorn de riera de l'Anyet, a partir del punt on ha estat localitzat el cotxe del matrimoni que es va accidentar divendres a la nit i que ha estat desaparegut fins a aquest diumenge al matí.

La recerca s'està centrant en la localització de l'home, de 60 anys. El cos sense vida de la seva dona, de 59, l'han trobat poc abans de les 12 del migdia. Són un matrimoni de Figueres que havien anat a sopar a Vilabertran, divendres al vespre, i dels quals ja no es va saber res més. Aquest dilluns, tan bon punt comenci a clarejar, es reprendran els treballs.

Mossos d'esquadra i bombers de les unitats subaquàtiques han estat explorant el riu, mentre les unitats terrestres han pentinat un ampli perímetre a l'entorn del lloc on han trobat el Land Rover Freelander de la parella.

A la recerca, s'han incorporat aquest diumenge al matí agents de diferents ADF de l'Alt Empordà, les unitats canines dels Bombers de la Generalitat, i també dos helicòpters, un de Bombers i un de Mossos, que s'han anat alternant per complir els descansos.