Els equips d'emergència, Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra, treballen en la recerca d'un matrimoni que, divendres al vespre, va estar sopant a Vilabertran, però que hauria d'haver anat a dormir a Rabós d'Empordà i no hi va anar, segons ha informat la cadena SER. Els treballs, que s'han iniciat aquest mateix dissabte al vespre, se centren en els camins i carreteres que comuniquen aquests dos municipis (els separen uns 20 quilòmetres de distància) i, principalment, en els punts inundables que hi ha en tot el recorregut.

Els Mossos d'Esquadra estan comprovant el domicili del matrimoni i d'altres amics i familiars. També comproven els diferents hospitals de la demarcació per confirmar o descartar que hi siguin. Si aquest diumenge al matí la parella no ha estat localitzada, els Bombers han previst activar l'helicòpter i també el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials.

En les últimes hores, especialment la nit de divendres a dissabte, hi ha hagut fortes precipitacions a l'Alt Empordà. Segons dades del Meteocat que cita la SER, en tot el divendres es van acumular fins a 50.3 mm caiguts en 24 hores a l'estació meteorològica de Cabanes, a tres quilòmetres de Vilabertran.