Detingut, així és com va acabar el presumpte lladre que va robar un telèfon mòbil d'un veí de la Jonquera quan era al bar. El delinqüent va agredir el propietari de l'aparell, que està valorat en uns 260 euros, i després va fugir. Fins i tot va trencar la jaqueta de l'home per aconseguir el seu botí: un mòbil Samsung J7 daurat.

Els fets es remunten al 5 de desembre al matí però no va ser fins al migdia que va poder ser arrestat. I és que la mateixa víctima se'l va trobar pel carrer i en aquell moment va alertar una patrulla de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra que feia patrulla preventiva per la Jonquera.

Els va demanar ajuda i els va explicar que un home li havia intentat robar el telèfon mòbil amb violència durant el matí quan ell estava al bar i que acabava de veure'l per la zona.

La víctima va explicar als agents que el lladre li havia ficat la mà a la butxaca dels pantalons i, després, mentre la víctima intentava evitar-ho, el va agafar per la zona del pit i el va sacsejar fins al punt que li va trencar la jaqueta.

L'agressor va aconseguir el botí: un telèfon Samsung J7 de color daurat. Els agents, gràcies a la descripció facilitada per la víctima i els testimonis, van trobar el lladre en un carrer de la Jonquera.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el 6 de desembre a disposició judicial a Figueres, el qual en va decretar la llibertat.