Els Bombers treballen en un incendi que des de quarts de dues crema un magatzem de barques situat al moll de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Les flames han afectat l'estructura de la nau, adjacent a la sala de festes de Las Vegas. La virulència del foc ha provocat una espessa fumera que es pot veure des de diversos punts del municipi. En total, sobre terreny treballen fins a deu dotacions dels Bombers, a més de Policia Local, Mossos d'Esquadra i el SEM. L'incendi no ha provocat ferits, però sí que el magatzem ha quedat en molt mal estat (perquè les flames han afectat el sostre i les bigues de la nau). Els Bombers comprovaran ara si la discoteca també ha quedat malmesa per l'incendi, tot i que a priori sembla que el foc no l'ha afectada.

L'incendi al magatzem de barques, situat al peu de la carretera de Sant Pol, s'ha declarat pels voltants de dos quarts de dues del migdia. Per causes que es desconeixen, les flames han començat a cremar l'interior de la nau i s'han estès ràpidament per les bigues i el sostre del magatzem. El foc cremava amb virulència i ha provocat una espessa fumera, visible des de diversos punts del municipi.

Fins al lloc s'hi han desplaçat deu dotacions dels Bombers, que durant més de dues hores han treballat per controlar les flames. També s'han activat Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i del SEM, tot i que l'incendi no ha provocat ferits.

Poc després de les quatre de la tarda, els Bombers han donat l'incendi per controlat. Les flames han afectat l'estructura de la nau i han fet cedir el sostre. En total, el foc ha afectat uns 15 metres de façana i la part interior del taller, a més d'una nau posterior que hi és adjacent.

El magatzem de barques es troba a tocar de la sala de festes de Las Vegas. D'entrada, però, segons informen els Bombers, l'incendi no ha afectat la zona de la discoteca.